За нас

Нашата история

След години прекарани в прекрасната южна Италия животът ме научи на много интересни факти и начини за грижа за кожата. Някои от тях идват директно от природата, други са затворени в бурканче или шишенце.

Имах възможност да изпробвам много италиански продукти за красота и грижа за кожата. Искам да споделя някои от най-достъпните и добри с вас през нашия уеб сайт www.multimask.eu

Искрено Ваша

Даниела

Младежката кожа е възможна на ВСЯКА възраст

Ние сме Мултимаск, представлявано от търговското дружество ЗАРИЯНА ЕООД.

От близо десетилетие в Мултимаск сме посветени на създаването и намирането на  иновативни продукти за грижа за кожата с философията, че „младежката кожа е възможна на ВСЯКА възраст.“ Не искаме просто да изглеждате по-млади, ние искаме да се чувствате по-млади. Ние се придържаме към тази идея от началото до края.

В Мултимаск сме посветени да ви представим най-новите постижения в грижата за кожата. Вярваме, че има алтернатива на онези вредни, инвазивни процедури, на които жените се подлагат всяка година. Кажете сбогом на козметични инжекции и лифтинг процедурите на лицето. Това, което някога беше почти невъзможно да се постигне като концепция, сега е възможно. Нашите продукти против стареене са гарантирани, за да ви накарат да изглеждате и да се чувствате млади и красиви.

Мултимаск спечели името си, защото вярваме, че даваме на кожата ви шанс да “диша”, като същевременно дава “живот” на вашите клетки. Основната сила на Мултимаск е нашата отдаденост да предлагаме на потребителите безопасни и естествени алтернативи против стареене, като същевременно никога не компрометираме нашата етика или почтеност. Нашата цел е да насочим индустрията за грижа за кожата в нова посока.

Сега Мултимаск доставя продуктъти за грижа за кожата за хиляди хора в цяла България. С нашата линия продукти за грижа за кожата е по-лесно да поддържате лицето си да изглеждате и да се чувствате млади!

Продуктите ни са 100% оригинални и идват директно от Италия.