За нас

Нашата история

Историята на Даниела

Мултимаск стартира с една страхотна идея от страна на основателката Даниела Иванова!

След години прекарани в следване на съпруга ми във всички държави в, които той играеше като професионален спортист нямах много време да развивам себе си  или собствен бизнес. Налагаше се почти всяка година да сменяме местоживеенето и държавата, което означаваше различна обстановка, различен климат и ежедневие. Да свикнеш на ново място с привичките и културата, с грижите за децата, детски градини, училища, лекарски кабинети и т.н.

Нека не звучи като оплакване, защото това ми е дало много и различни преживявания и запознанства, обогатило ме е по много и различни начини. Преминала съм през много изпитания в грижата за кожата при температури от -35°C до +45°C, от студената Русия до горещата южна Италия.

В прекрасната южна Италия животът ме научи на много интересни факти и начини за грижа за кожата. Някои от тях идват директно от природата, други са затворени в бурканче или шишенце.

Имах възможност да изпробвам много италиански продукти за красота и грижа за кожата. Искам да споделя някои от най-достъпните и добри с вас през нашия уеб сайт www.multimask.eu

Искрено Ваша

Даниела

Хубавата кожа е възможна на ВСЯКА възраст!

Мултимаск спечели името си, защото вярваме, че даваме на кожата ви шанс да “диша”, като същевременно дава “живот” на вашите клетки. Основната сила на Мултимаск е нашата отдаденост да предлагаме на потребителите безопасни и естествени алтернативи против стареене, като същевременно никога не компрометираме нашата етика или почтеност. Нашата цел е да насочим индустрията за грижа за кожата в нова посока.

Сега Мултимаск доставя продуктъти за грижа за кожата за хиляди хора в цяла България. С нашата линия продукти за грижа за кожата е по-лесно да поддържате лицето си да изглеждате и да се чувствате млади!

Продуктите ни са 100% оригинални и идват директно от Италия.

За Мултимаск

Ние сме Мултимаск, представлявано от търговското дружество ЗАРИЯНА ЕООД.

От близо десетилетие в Мултимаск сме посветени на създаването и намирането на  иновативни продукти за грижа за кожата с философията, че „младежката кожа е възможна на ВСЯКА възраст.“ Не искаме просто да изглеждате по-млади, ние искаме да се чувствате по-млади. Ние се придържаме към тази идея от началото до края.

В Мултимаск сме посветени да ви представим най-новите постижения в грижата за кожата. Вярваме, че има алтернатива на онези вредни, инвазивни процедури, на които жените се подлагат всяка година. Кажете сбогом на козметични инжекции и лифтинг процедурите на лицето. Това, което някога беше почти невъзможно да се постигне като концепция, сега е възможно. Нашите продукти против стареене са гарантирани, за да ви накарат да изглеждате и да се чувствате млади и красиви.

Нора Димитрова
Нора ДимитроваЧерна маска
Read More
Уникално чуство на чистичка и бебешка кожа 😘 Нора Димитрова
Гергана Георгиева
Гергана ГеоргиеваКрем с екстракт от охлюви
Read More
Изключителен продукт. Аз съм с много чувствителна кожа и се радвам, че открих този крем. Продължавам да го ползвам с удоволствие.
 Rusana Wolf
Rusana WolfЗлатна маска
Read More
Прекрасно усещане за свежест и чистота. Можете спокойно да се доверите на Мултимаск, продуктите са страхотни!❤🍃

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!