6 знаменитости, на които не им личат годините

Мултимаск Дженифър Лопес

Възрастта е само число, както се казва. И ето ни тук, за да ви кажем, че е абсолютно вярно. Някои звезди имат доста зрял вид, докато други изглеждат много по-млади, отколкото са в действителност. Има и една съвсем различна група знаменитости, които всъщност изглежда не стареят. Избрахме някои водещи звезди и сравнихме тяхни снимки от миналото десетилетие с актуални такива и резултатите са шокиращи. Продължавайте да чете, за да видите знаменитостите, които може би са намерили извора на младостта.

Дженифър Анистън: 51г.

Изглежда, че външния вид на актрисата пленява дори повече, отколкото по време на нейните дни в “Приятели” тя настоява, че това е наистина е, защото тя не е поела по пътя на пластичната хирургия. “В Холивуд има такъв натиск да не остаряваш”, каза тя в скорошно интервю “Вярвам, че това, на което бях свидетел е да гледам жени, които се опитват да останат млади причинявайки си странни неща. Радвам се, че мога да се уча от грешките им.

Дженифър Лопес: 51г.

Ние вярваме, че J. Lo всъщност се подмладява. На сегашните си снимки изглежда дори още по-добре от преди десетилетие.

ЖЕНИ
Изчерпан
54.00 лв.

Джулиан Мур: 59г.

Звездата с порцелановата кожа не се произнася по отношение на процедурите против стареене на много от своите холивудски връстници, но лично предпочита да избягва радикалните мерки. Тя казва, че често носи слънцезащитни продукти още от 23-годишна, което изглежда е дало резултат.

Хали Бери: 54г.

Само на нас ли ни се струва така или Хали Бери има същия случай като на Бенджамин Бътън? За щастие актрисата не крие режима си. Нейната тайна против стареене? Жените на двадесет години вече се обръщат към продуктите против стареене, което е твърде рано вместо да се обърнат към природата. Тя каза в неотдавнашно интервю за Мари Клер, че посещава клиника за грижа за кожата Кинара четири пъти годишно. Все още не съм имала нужда от специален крем, така че се поддържам много просто като почиствам, тонизирам и хидратирам. Освен това тя се въздържа от захар, когато е възможно, наричайки я “отрова”. Що се отнася до тази луда, все още достойна за жената котка физика, Бери се упражнява използвайки собственото си телесно тегло и разчита на кардио и леки тежести.

Анджелина Джоли: 45г.

Актриса, режисьор и почетна дама тя не пести, когато става въпрос за грижи за себе си. Като начин да запази блестящия си облик, тя разчита на размазване на хайвер по лицето си – La Preirie’s Skin Caviar, който всъщност съдържа рибни яйца и струва $ 710 на порция. Що се отнася до диетата си, тя опитва веганството за известно време само за да открие, че „почти я е убило“ – настъпилите хранителни промени не са подходящи за тялото ѝ.

Сандра Бълок: 56г.

Актрисата със сигурност има супер тяло, но нейната тайна за това е старомодната упорита работа: Тя е забелязана да прави пилатес, кик бокс и тренировки с тежести до шест дни седмично. Седмият ден не е за удоволствие – Бълок си дава един разтоварващ ден от по-строгата здравословна диета. Що се отнася до блестящия й тен изпълнителката се опитва да стои далеч от слънцето.

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider