Акне и черни точки-бич за тийнейджърите

Акнето е кожно заболяване, с което неизбежно почти всеки от нас се среща в младежките си години, когато хормоните се развихрят. Обикновено изчезва от само себе си. Най-вече се появява по лицето, гърба и гърдите. Причината е, че в този период мастната субстанция се увеличава и вместо мъртвите клетки да паднат и да освободят място на следващите, те се слепват за кожата и по този начин спират развитието на тези, които са останали отдолу. Така мастният секрет около космения фоликул се събира, раздува се и се появява ужасяващата за всеки тийнейджър пъпка.

Акнето и черните точки сриват самочувствието, те може да затворят и най-заклетия 13 годишен купонджия у дома, но не за дълго, тъй като вече има доста модерни козметични продукти. Почистването на кожата може бързо да облекчи срама и стеснителността, свързана с акнето.

Затова купонясвайте на воля, решение има.

Виж тук

Всъщност акнето и черните точки са най-малкият проблем от проблемите на този свят. Но трябва да обръщаме внимание и на малките проблеми, преди да са станали неразрешими такива.

Ролята на родителите е много важна. Ако появата на акне и черни точки засяга самочувствието на вашите деца, то те имат нужда от разговор относно темата. Вашият тийнейджър трябва да знае основната информация. Митовете, които сте чували в гимназията за акне, че това е последствие от консумирането на голямо количество шоколадови изделия или лоша хигиена – не са напълно верни. Трябва да успокойте вашият тийнейджър, че има лечение, което може да помогне.

Започнете с почистваща пилинг маска, която премахва повърхностния слой мъртва кожа като по този начин освобождава място за новите клетки и не позволява запушването на порите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider