Почистване на лицето в дълбочина

Всички искаме да имаме красива и млада кожа, колкото е възможно по-дълго и това, разбира се е възможно, но за целта е необходимо да полагаме ежедневни грижи, а за някои важни неща, като почистването на кожата на лицето в дълбочина – поне веднъж седмично.

Кожата често е покрита с излишен себум, вследствие работата на мастните жлези в дълбоките ѝ слоеве. Този себум заедно с мъртвите кожни клетки я омазняват, запушват порите и причиняват, така неприятното акне и други кожни раздразнения, с което и придават нездрав и уморен вид. Ето защо е много важно кожата да се почиства в дълбочина редовно.

Под почистване в дълбочина нямаме предвид почистването на грима, което правим всяка вечер, а “излющване” на горния слой кожни клетки, заедно с излишния себум, с което да отпушим порите и да ѝ позволим да се храни с така нужния кислород и да изглежда добре.

Ние от Мултимаск Ви предлагаме продукти, които да направят точно това “излющване”. Това са така наречените пилинг маски, с чиято помощ да премахнете най-горния слой на кожата, заедно с всички остатъчни продукти, които причиняват повечето кожни проблеми.

Резултатът ще бъде чудесно изглеждаща гладка и сияйна кожа, също така ще забележите и значително изглаждане на бръчките и заличаване на белези и петна по кожата на лицето.

Разгледайте маските, за които говорихме по-горе:

Черна, специално създадена да регулира мастната секреция и да абсорбира излишния себум.


Златна с хиалурон, за да хидратира в дълбочина. Подходяща за зоните в областта на челото, около очите, както и назолабиалните бръчки, появили се в зоната около устата или брадата, в областта на шията.


Платинена с екстракт от охлюв, за да регенерира и стимулира обновяването на клетките. Бори се с пигментацията. Подходяща за зоната на бузите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider