Научете повече за BTX-A

BTX-A е ботулинов токсин. Ботулиновият токсин е екзотоксин, произвеждан в културите на Clostridium botulinum. Като обратим невромускулен блокер, BTX-A инхибира освобождаването на основен невротрансмитер (ацетилхолин), за да се получи локално мускулно отпускане.

Тъй като BTX-A е мускулен релаксант, той е ефективен при лечението на различни невромускулни заболявания и козметични приложения, свързани със свиването на мускулите (виж “Козметична индикация”).

Как действа BTX-A ™?

Мултимаск BTX-A

Мускулите се свиват, като получават сигнал от невротрансмитер чрез предаването на сигнала в нерва. Ацетилхолинът е един от тези невротрансмитери и BTX-A действа като инхибитор за освобождаването на ацетилхолин в пресинаптичната мембрана на нервните терминали, което води до слаба мускулна “парализа”.

Козметична индикация
Голямата Анти-ейдж Тайна

Бръчките са фини линии, причинени от свиването на мускулите на лицето. BTX-A е специализиран за премахване на тези бръчки чрез отпускане на лицевите мускули в областта на бръчките.

BTX-A може да третира хиперхидрозата, хронично разстройство на прекомерното изпотяване. Нансянето на BTX-A блокира освобождаването на ацетилхолин, като най-накрая намалява или премахва производството на пот.

ЖЕНИ
54.00 лв.
ЖЕНИ
54.00 лв.
ЖЕНИ
54.00 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider