Научете повече за BTX-A

BTX-A е ботулинов токсин. Ботулиновият токсин е екзотоксин, произвеждан в културите на Clostridium botulinum. Като обратим невромускулен блокер, BTX-A инхибира освобождаването на основен невротрансмитер (ацетилхолин), за да се получи локално мускулно отпускане.

Тъй като BTX-A е мускулен релаксант, той е ефективен при лечението на различни невромускулни заболявания и козметични приложения, свързани със свиването на мускулите (виж “Козметична индикация”).

Как действа BTX-A ™?

Мултимаск BTX-A

Мускулите се свиват, като получават сигнал от невротрансмитер чрез предаването на сигнала в нерва. Ацетилхолинът е един от тези невротрансмитери и BTX-A действа като инхибитор за освобождаването на ацетилхолин в пресинаптичната мембрана на нервните терминали, което води до слаба мускулна “парализа”.

Козметична индикация
Голямата Анти-ейдж Тайна

Бръчките са фини линии, причинени от свиването на мускулите на лицето. BTX-A е специализиран за премахване на тези бръчки чрез отпускане на лицевите мускули в областта на бръчките.

BTX-A може да третира хиперхидрозата, хронично разстройство на прекомерното изпотяване. Нансянето на BTX-A блокира освобождаването на ацетилхолин, като най-накрая намалява или премахва производството на пот.

ЖЕНИ
Изчерпан
54.00 лв.
ЖЕНИ
Изчерпан
54.00 лв.
ЖЕНИ
Изчерпан
54.00 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider