Как да нанасяте антицелулитния си крем?

Мултимаск антицелулитен крем за тяло

Съществува широка гама от продукти, които насърчават разграждането на мазнините и допринасят за възстановяване на загубената от целулита твърдост и гладкост на кожата. Вярно е обаче, че най-важният аспект по отношение на тези продукти, за да бъдат те наистина ефективни е как да ги прилагаме на нашата кожа.

Целулитът се причинява от натрупването на мастни образования по неравномерен начин, образувайки изолирани възли и това е свързано със загуба на твърдост на кожата. За борба с него има продукти с липолитичен (липосукция) изпъващ, стягащ ефект, които улесняват разграждането на мазнините, съдържащи се в подкожната тъкан, и насърчават неговата абсорбция и възстановяването на здравата структура на кожата. Целта е да се възстанови стегнатостта на кожата, за да ѝ позволи да възстанови и своята твърдост, следвайте нашите препоръки и ще увеличите ефективността, когато прилагате продуктите, за да можете да извлечете максимална полза:

1. Уверете се, че е добър (качествен) продукт:

Най-добрите антицелулитни кремове включват различни характеристики и важни компоненти, които имат пряко влияние върху крайното поведение на клетките на кожата и отчитат физиологията на кожата:

 • Лесно усвояване (абсорбиране).
 • Липолитичен ( липосукция) (стягащ) ефект (ремоделиране и редукция): вещества като кофеин, Centella asiatica или карнитин подпомагат този процес.
 • Стягащ ефект: не само е важно да разчупите мазнината, но също така е важно да се стимулира правилната структурата на кожата. Вещества като протеогликани, хиалуронова киселина или DMAE имат този ефект.

2. Предварително ексфолиране:

 • Дълбокото почистване преди нанасянето на крема ще Ви помогне да засилите ефекта му.
 • Нека си припомним, че проблемът е в подкожната тъкан, почти един или два сантиметра под повърхността на кожата. Елиминирането на клетките на роговия слой ще помогне за оптимална абсорбция.

3. Приложение:

 • Кожата трябва да бъде подготвена при стайна температура: студената кожа има склонност към вазоконстрикция ( студената кожа не поема течности или кремове, защото е гладка и не попива ) и с нея има по-малка вероятност от абсорбция. Крема няма да попие.
 • Масажът е ключов по време на приложението:

– Използвайте подходящо количество за зоната, която ще третирате, и разтрийте, като масажирате енергично с кръгови движения, докато проникне (попие) напълно в кожата.

– Загряването на тъканите ще настъпи и активните съставки ще се абсорбират и ще достигнат до най-вътрешните слоеве на кожата, където се намират мастните възли.

 • Има малки разлики в зависимост от въпросната област:

Бедра: започнете приложението в предната част на коляното, преминете към бедрото и продължете до областта на слабините.

Задни бедра: отидете до долната и външната част на седалището и се придвижете до кръста.

Корем: започнете с периумбиликалната област и се движете в кръг по посока на часовниковата стрелка към външната част. След това направете обратното, за да достигнете отново до пъпа.

Ръце: започнете от задната част на лакътя (трицепс) и се придвижете до раменете.

 • Нормално използване:

Последователността е много важна, така че ефектът да е видим; ако това не се извърши, ще успеете да стигнете само до най-повърхностната част, а не до зоната, където проблемът е пуснал корени.

Използвайте го веднъж или два пъти дневно (сутрин и вечер) за минимален период от 3-4 седмици. За да видите резултатите, трябва да бъдете търпеливи.

Комбинирайте със здравословна диета и редовни упражнения, за да увеличите резултатите.

4. Последваща хидратация:

 • Хидратацията е важна след прилагането на крема; ако това не се осъществи, ефектът от антицелулитния крем ще бъде практически нулев, тъй като се изисква кожата да бъде подготвена за абсорбция.
 • Всъщност, грижата за кожата ви ще благоприятства липолитичното (липосукция) изпъващото действие . Така че поддържайте кожата си чиста и здрава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider