Как да ставаш по-красива с възрастта

Как да ставаш по-красива с възрастта

Можем да видим красотата в себе си и с напредване на възрастта?

Ние, бейби бумърите, сме преоткривали всяко десетилетие от живота си, като никога не сме приели статуквото.

Сега, когато сме в нашите 50, 60, 70 години доказваме, че докато животът продължава можем да станем по-умни и по-мъдри. Ние само добавяме към нашите преживявания.

Мултимаск Как да ставаш по-красива с възрастта

Придържам се към концепцията, че красотата е в очите на гледащия. Забелязах, че е толкова по-лесно да се види красотата на младостта и възрастта у другите.

Толкова сме критични, когато се гледаме в огледалото. Когато се погледнем ние сме наблюдател. От нас зависи да виждаме красотата в себе си на всеки етап от живота.

Вярвам, че всяко десетилетие носи нов и различен вид красота.

Преживях вътрешната и външната красота като неразделни. Хората, които намираме за наистина красиви, не са тези с най-симетрични черти или най-безупречен тен, а тези, които излъчват красотата отвътре и се радват на себе си и живота си.

Чувствам се по-различно красива сега от мен като млада жена. И за мен тази гледна точка произхожда от това, което научих през годините – и имайки времето да изградя увереността си за живота си по-дълго.

И така, как да стигнете до мястото, където можете да откриете тази гледна точка за себе си?

Направете скок …

Когато за първи път спрях да боядисвам косата си, ще си призная: уплаших се. Дали хората биха започнали да се отнасят с мен като към „стара дама“? Или просто бих станала невидима за другите?

Не можех да се примиря с факта, а знаех, че ставам по-добра с възрастта и с факта, че продължавам да се опитвам да покрия сивите си коси. Така направих скока.

Мултимаск Как да ставаш по-красива с възрастта

Усетих страха, но така или иначе го направих. И знаете ли какво се случи в момента, в който направих това? Бях забелязана на улицата и поканена за модел на световна модна кампания.

Това никога нямаше да се случи, ако все още криех сребърната си коса, ако не се чувствах силна, уверена и по-щастлива от всякога.

Това, което чувстваме се вижда! Излъчва се отвътре. Отново можем да го видим толкова по-ясно в другите. Необходим е скок на вярата, за да изберете да го видите в себе си – просто да кажете „тихо“ на гласовете, които слушаме десетилетия.

Но след като го направите? Ще бъдете шокирани от одобрението, което получавате.

Това, което чувстваш се вижда! Излъчва се отвътре.

Празнувайте живота си …

и вашата красота, каквато сте днес, открито, честно и гордо – и споделете това с децата си, внуците си, приятелите и вашата общност.

Оценете факта, че сега сте също толкова жизнени, колкото и някога сте били. Опитайте да експериментирате и да разговаряте с приятелите и семейството за това какво е всъщност привлекателността и красотата.

Ще се учудите как освобождаването на собственият ви блясък насърчава другите жени да правят същото и колко експоненциално по-красиви ставаме всички в резултат на това.

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider