Как да ставаш по-красива с възрастта

Как да ставаш по-красива с възрастта

Можем да видим красотата в себе си и с напредване на възрастта?

Ние, бейби бумърите, сме преоткривали всяко десетилетие от живота си, като никога не сме приели статуквото.

Сега, когато сме в нашите 50, 60, 70 години доказваме, че докато животът продължава можем да станем по-умни и по-мъдри. Ние само добавяме към нашите преживявания.

Мултимаск Как да ставаш по-красива с възрастта

Придържам се към концепцията, че красотата е в очите на гледащия. Забелязах, че е толкова по-лесно да се види красотата на младостта и възрастта у другите.

Толкова сме критични, когато се гледаме в огледалото. Когато се погледнем ние сме наблюдател. От нас зависи да виждаме красотата в себе си на всеки етап от живота.

Вярвам, че всяко десетилетие носи нов и различен вид красота.

Преживях вътрешната и външната красота като неразделни. Хората, които намираме за наистина красиви, не са тези с най-симетрични черти или най-безупречен тен, а тези, които излъчват красотата отвътре и се радват на себе си и живота си.

Чувствам се по-различно красива сега от мен като млада жена. И за мен тази гледна точка произхожда от това, което научих през годините – и имайки времето да изградя увереността си за живота си по-дълго.

И така, как да стигнете до мястото, където можете да откриете тази гледна точка за себе си?

Направете скок …

Когато за първи път спрях да боядисвам косата си, ще си призная: уплаших се. Дали хората биха започнали да се отнасят с мен като към „стара дама“? Или просто бих станала невидима за другите?

Не можех да се примиря с факта, а знаех, че ставам по-добра с възрастта и с факта, че продължавам да се опитвам да покрия сивите си коси. Така направих скока.

Мултимаск Как да ставаш по-красива с възрастта

Усетих страха, но така или иначе го направих. И знаете ли какво се случи в момента, в който направих това? Бях забелязана на улицата и поканена за модел на световна модна кампания.

Това никога нямаше да се случи, ако все още криех сребърната си коса, ако не се чувствах силна, уверена и по-щастлива от всякога.

Това, което чувстваме се вижда! Излъчва се отвътре. Отново можем да го видим толкова по-ясно в другите. Необходим е скок на вярата, за да изберете да го видите в себе си – просто да кажете „тихо“ на гласовете, които слушаме десетилетия.

Но след като го направите? Ще бъдете шокирани от одобрението, което получавате.

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ СЪС СЕРУМ ОТ ОТРОВА НА ЗМИЯ

⭐⭐⭐⭐⭐
54.00лв.

ЖЕНИ
54.00 лв.

Това, което чувстваш се вижда! Излъчва се отвътре.

Празнувайте живота си …

и вашата красота, каквато сте днес, открито, честно и гордо – и споделете това с децата си, внуците си, приятелите и вашата общност.

Оценете факта, че сега сте също толкова жизнени, колкото и някога сте били. Опитайте да експериментирате и да разговаряте с приятелите и семейството за това какво е всъщност привлекателността и красотата.

Ще се учудите как освобождаването на собственият ви блясък насърчава другите жени да правят същото и колко експоненциално по-красиви ставаме всички в резултат на това.

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider