Как да изберете правилните антиейджинг продукти?

Мултимаск как да изберем анти-ейдж продукти

Какво съветват Дерматолозите?

Пазара предлага неограничен брой козметични продукти, толкова много, че вече е трудно да се ориентираш, кой е подходящ за теб. Понякога закупуването на анти-ейджинг продукти може да бъде “риск печели, риск губи”. При толкова много възможности за избор, вече не може да знаете кой е правилния такъв. Тези дерматологични съвети могат да ви помогнат да пазарувате с повече увереност.

  1. Започнете със слънцезащитен и хидратиращ крем. Дерматолозите са на едно мнение, че слънцезащитният и хидратиращия крем са двата най-ефективни продукта против стареене на кожата, които можете да закупите. С използването им всеки ден може да постигне забележима разлика.

Когато търсите слънцезащитни продукти, изберете такъв, който предлага следните неща:

        ◦ Широк спектър

        ◦ SPF 30 (или по-висок)

        ◦ Водоустойчивост

Хидратиращите продукти против стареене на кожата помагат да се минимизират фините линии по кожата. Те са толкова ефективни, че овлажнителят е тайната съставка на много продукти против стареене.

Използването на овлажнител със слънцезащитен крем е най-добрата комбинация. Уверете се, че продуктът предлага широкоспектърно покритие и SPF от 30 или повече.

Ако ще прекарате повече време на открито през деня, трябва да нанесете слънцезащитен крем, който предлага широкоспектърна защита, SPF 30 (или по-висока) и водоустойчивост. Не забравяйте да прилагате слънцезащитния си крем на всеки два часа, докато сте на открито.

  1. Заемате се с вашия #1 проблем със стареенето на кожата . Дайте на слънцезащитния и хидратиращ крем няколко седмици, за да започнат да действат. След това погледнете кожата си. Все още ли има признак на стареене, който да ви притеснява?

Съсредоточете се върху един проблем, като бръчки или тъмни петна,така ще получите най-добрите резултати. Потърсете продукт, който е насочен към вашия проблем. Има две причини за това:

        ◦ Нито един продукт не може да лекува всички признаци на стареене на кожата

        ◦ Използването на повече от един продукт против стареене за няколко дни или седмици може да раздразни кожата, като това ще я състари.

  1. Избирайте продукти формулирани за вашия тип кожа. Вашите слънцезащитни продукти, хидратант и други продукти против стареене на кожата ще работят най-добре, ако са формулирани за вашия тип кожа. Например, ако кожата ви има тенденция да е мазна, изберете хидратант, създаден за мазна кожа. Ако имате чувствителна кожа, ще искате да видите думите „чувствителна кожа“ на етикета.

Това е важно, защото никой продукт не работи за всички типове кожа.

  1. Четете етикетите на продуктите и изберете продукт, който предлага следните ползи:
  2. Хипоалергичен (Продуктът все още може да причини алергична реакция, но има по-малък риск)
  3. Некомедогенно или неакнегенно (не причинява акне)
  4. Контакт (за връзка и въпроси)

    5. Имайте реалистични очаквания. Преувеличените обещания, като например да изглеждате с 10 години по-млади за една нощ или бързо намалява всички признаци на стареене, са твърде добри, за да са истина. Важно е да запомните, че продуктите против стареене на кожата дават скромни резултати. Не можете да получите резултатите от лифтинг на лицето от един крем.

Съвет

„Клинично доказано“ означава, че продуктът е даван на потребители да опитат. Това не означава, че продуктът е преминал клинични изпитвания и е получил одобрение от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA).

  1. Изберете продукт за вашия бюджет. В човешката ни природа е да мислим, че колкото по-скъп е продуктът, толкова по-добри са резултатите. Ефективните продукти против стареене се предлагат във всички ценови диапазони.

Увеличете резултатите, които виждате

След като изберете продукт, можете да увеличите максимално ефективността му, като следвате съветите, които дерматолозите споделят със своите пациенти.

Свързани статии от блога на Мултимаск.

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Какво казват дамите за нас...

“Много съм доволна – по-гладка и избистрена кожа, чудесен баланс на хидратация и подхранване, попива лесно и не омазнява.” – Валя Анева

Опитай нашата линия италианска козметика и грижа за кожата от Мултимаск! Ще ти хареса.

Едно мнение относно “Как да изберете правилните антиейджинг продукти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider