Актрисата Дженифър Бийлс споделя своите Anti-Age тайни

Актрисата Дженифър Бийлс - Jennifer Beals

Почти 40 години след като изигра ролята на заварчик-стриптийзьорка, Дженифър Бийлс все още изглежда, че би могла да танцува така пламенно в консерваторията в Питсбърг. Неостаряващата красавица и настоящ говорител на EverDeep, използва базирана на водорасли линия против стареене на кожата и тук се спираме, за да си побъбрим за нейния режим за красота и откриването на фонтана на младостта.

Каква е вашата рутинна грижа за кожата? “Аз не съм най-дисциплинираният човек на света, но що се отнася до поддържането на кожата ми първото нещо, за което наистина мисля, е храненето и сънят и това да съм сигурна, че съм хидратирана с вода и сок. След това просто си измивам лицето сутрин и си слагам овлажнител. Понякога, когато ходя да плувам, първо дехихидратирам и след това използвам нощен крем, но всъщност не мисля, че това отнема много време. Наистина съм нетърпелива. Две минути сутрин, максимум две минути вечер и бум, готово.”

Обичате ли да си правите прочистване със сокове или подобни неща? “Обичам хлорофилната вода. За първи път я открих, когато работех в Ню Мексико. Бях на много голяма надморска височина и лесно оставах без дъх, въпреки че бях в наистина добра форма. Хората, които живееха там ми казаха да взема хлорофил, защото той помагал за повишаване на нивото на кислорода в кръвта. Така че сега си купувам алкална вода, в която има хлорофил и веднага усещам как мозъкът ми се събужда.”

Актрисата Дженифър Бийлс - Jennifer Beals

Как поддържате форма? “Обичам да тичам. Всъщност не мисля, че бягането е може би най-доброто нещо за кожата ви заради слънцето и вятъра, но пък всичко трябва да бъде умерено.

Дарена сте с къдрава коса. Как се грижите за нея? “Когато бях момиче, косата ми беше наистина като жива, така че буквално ми се налагаше да спя с шапка и ролки или други неща. Сега просто я изсушавам и след това я увивам с машата. Мисля, че красотата на остаряването е да не се спирате. Аз съм това, което съм и ние просто вървим напред и трябва да се научим да се справяме с това.”

Имате ли девиз за красота? “Доброта към себе си и доброта към другите. Доброта към себе си е като се грижите за храненето; вие се грижите за мислите си. И добротата към другите е да се опитвате да използвате това за нещо добро, а не само за себе си.”

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider