Бюти режима на Моника Белучи

Никой не може да отрече факта, че тя е “дива” на Холивуд и модел, на който всеки модел иска да подражава. Тя може да бъде чувствена и да поддържа елегантност в същото време, което я прави различна от останалите. Тя има несравнима красота, която се разраства с увеличаването на възрастта й. Сега ще видим как се грижи за нейната “вечнозелена” красота.

Всеки модел или актьор се нуждае от помощта на грима, за да изглежда перфектно и красиво, но напротив Моника Белучи е една звезда, която се опитва да се държи настрана от излишния грим, което прави хората да изглеждат изкуствено. Тя казва, че красотата е безсмислена, ако не е обитавана.

Внимава как да направи кожата си млада без хирургическа намеса, затова тя следва строги правила. Редовно се съветва с дерматолог, а след снимки акцентира върху премахването на грима. Не харесва тежкия грим, макар че в полза на снимките понякога се подлага на такъв. Когато тренира, тя обича да остане без грим. Залага на минималното ниво грим, което е необходимо за текущите събития. От време на време използва фин коректор.

Друга тайна на красотата на Моника е водата. Тя пие много чиста вода ежедневно, особено сутрин. Казва, че след 8 часа сън тялото се нуждае от вода и след като пие вода, лицето ѝ започва да блести. Кожата се чувства силна след почивката  и също така водата помага за кръвообращението.

Така че предложението ни красиви дами, за да получите този истински красив естествен вид; пийте много вода и изпробвайте силата на природата, по която звездите на червения килим са луди.

ЖЕНИ
Изчерпан
54.00 лв.
ЖЕНИ
Изчерпан
54.00 лв.

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider