Защо екстракта от охлюви е една от най-новите …

Защо екстракта от охлюви е една от най-новите и мощни съставки в грижата за кожата?

Ако понастоящем не използвате екстракт от охлюв за лицето си под някаква форма, съжаляваме, че ви информираме, но вие сте много назад в тенденциите за грижа за кожата. Охлювният екстракт бързо набира популярност като мощна съставка за грижа за кожата от няколко години, въпреки че не е съвсем нова. Още от древните гърци до чилийските охлювни ферми слузта на охлюва е била използвана през вековете, за успокояване възпалението на кожата и за лечение на белези. Също така е изключително популярна съставка в грижата за кожата в Южна Корея, а през последните години си е прокарала път и до западните продукти за красота.

Как точно действа екстракта от охлюви?

Тъй като е сложна смес от гликолови киселини, протеини, хиалуронова киселина, пептиди и други полезни елементи, слузта, която се извлича от живите охлюви, може да бъде изключително мощен помощник за овлажняване и заздравяване на кожата. Според научния блог за красота The Beauty Brains, няколко изследвания “показват, че екстрактът от охлюв подобрява състоянието на кожата чрез увеличаване на естествената способност на кожата да приема и задържа водата , има локални свойства за заздравяване на рани”.

Заинтригувахте ли се?

Ако всичко това ви изглежда завладяващо, не се чудете: ние сме събрали за вас два от най-добрите продукта съдържащи ектракт от охлюви на пазара точно тук в пакета [Платинена Маска и Крем с Екстракт от Охлюв], които трябва да включите обезателно в рутинната грижа за вашата кожа.

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Едно мнение относно “Защо екстракта от охлюви е една от най-новите …

  1. Benton says:

    Отново страхотна статия. Екстрактът от охлюви е познат със своите ползи не само за сухожилия и стави, но и за кожата на лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider