Змийската отрова – новият магически продукт

крем за лице със змийска отрова

Може ли грижата за кожата на база змийската отрова да бъде новият магически продукт за „красота“? Грижата за кожата непрекъснато се развива в Холивуд и точно там се появява новата тенденция, която се приближава бързо и тук.

Змийската отрова е известна на много дерматолози, в това, че се бори с процеса на стареене и се очаква да бъде началото на нова революция в красотата. Получавайте резултати без скъпи процедури и без постоянно да се налага да инжектирате лицето си с токсични химикали и ампули, за да поддържате кожата си млада. Продуктите за грижа за кожата на MULTIMASK със змийската отрова могат да бъдат новата ви спасителна сила.

Защо змийска отрова? Докато вероятно мислите за змийската отрова като вредна, тя всъщност може да допринесе много за анти-ейдж процесите в  кожата, когато се прилага локално. Някои дори твърдят, че резултатите са по-добри от Ботулин ! През годините на изследване беше установено, че змийската отрова временно възпрепятства мускулната активност, която предотвратява и намалява появата на фини линии и бръчки. Кой би си помислил да включи такава смъртоносна субстанция в ежедневната си грижа за кожата? Е, преди няколко години Израел и Нейт Дакар, създатели и съоснователи на Sonya Dakar Skincare, откриха ползите от отровата на змията. Да, те изследваха ефектите на истинската отрова на кобрата.

Безопасно ли е да се използва? След години на изследвания и разработки, Sonya Dakar Skincare произвежда синтетична версия, известна още като “syn-ake”, безвреден синтетичен трипептид, който имитира ефекта на змийската отрова при прилагане върху кожата. Попитахме директора по красота на Sonya Dakar Skincare, Сара Дакар, защо хората трябва да изберат да използват продукти с отрова от змия в тях в сравнение с други формули против стареене. „Докато всеки има различни нужди за грижа за кожата, нашата изключителна формула MicroVenom е идеална за хора, които искат да включат превантивен и / или възстановителен компонент против стареене в режима за грижа за кожата. Изборът на продукти за грижа за кожата с “syn-ake” може да се окаже много ефективна алтернатива на инвазивните процедури като лазери, Botulin или Juvederm. Нашата MicroVenom технология включва девет съставки против стареене, които помагат на клетките от всички ъгли. ” Препоръчително е да се консултирате с специалист по грижа за кожата преди употреба, но синтетичната змийска отрова е проектирана да бъде напълно безопасна и безвредна. Наистина ли е по-добра от Ботулин? С Ботулин, трябва да получавате чести инжекции, за да поддържате резултатите. Змийската отрова, от друга страна, е безболезнена и относително безпроблемна, което я прави лесна стъпка за добавянее в режима за грижа за кожата, за да постигнете същите резултати. След около три седмици последователно приложение, потребителите трябва да забележат драматична разлика в появата на фини линии и бръчки. Това ново чудо за грижа за кожата дори е пробило пътя си към лицата на най-горещите холивудски знаменитости като Индия, Арие , Джош Дюамел и Фърги, които вече са почитатели на тази лудост.

Независимо дали сте млада красавица или просто търсите нов продукт, за да подобрите ежедневието си, продуктите за грижа за кожата със змийската отрова могат да бъдат перфектната тайна за красота!

Вижте някои от нашите продукти

ЖЕНИ
Изчерпан
54.00 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider