Няколко съвета как да използвате по-малко грим

По-малко грим винаги е по-добре.

Препоръчваме Ви да опростите рутината за гримиране и количествата – особено на 50 години и след това.

Практически погледнато, носенето на по-малко грим ви помага да се приготвите по-бързо сутрин. Това са ценни допълнителни минути, които можете да използвате за сън, да тренирате, да медитирате или просто да се отпуснете. Всичко това може да подобри цялостното ви здраве и да ви помогне да изглеждате по-добре всеки ден.

Също така ви дава свободата да бъдете себе си.

Носейки по-малко грим, показвате на света, че сте уверени в това коя сте. Не трябва да се криете зад много грим. Оставете вашата естествена красота да свети. Тази увереност е по-привлекателна от каквото и да е количество грим.

Ако се чудите, как да слагате по-малко грим и същевременно да изглеждате уникално, имаме няколко идеи как да започнете.

Дайте на кожата си малко допълнителна грижа.

Ако от години носите тежък грим ежеднвено , има вероятност кожата ви да има нужда от повече допълнителни грижи. Носенето на много грим има тенденция да изтънява кожата а след известно време и да открадне естественото и излъчване . Освен това гримът попада под кожата ви и запушва порите.

Предлагаме ви първо да се съсредоточите върху кожата си. Опитайте да замените ежедневната основа или коректор с овлажнител като 24H Хидратиращ крем.

Изградете си навика да хидратирате лицето си поне веднъж на ден. Вижте колко време отнема, преди да започнете да се влюбвате в кожата си, каквато е – без никаква основа .

Може да искате да ексфолирате кожата си. Опитайте с Маските за лице, които едновременно може да освежат кожа ви и да почистят порите. (Осигуряват бърз начин да премахнете стар грим, който може да се е насъбрал в порите.)

Опитайте да излизате без грим за една седмица.

След като вече няколко седмици сте хидратирали кожата, предизвикайте себе си да се откажете напълно от грима за една седмица.

Тук става интересно.

За седем дни трябва да се откажете от очната линия, ружа, бронзанта, сенките, фон дьо тена и всичко останало, което носите на лицето си. Ангажирайте се просто да измиете и овлажните лицето си – без да носите грам грим.

Мислете за това като за експеримент или за приключение. Това е вашият шанс да видите как светът реагира на вас, когато не носите никакъв грим. (Може да откриете, че никой дори не забелязва – или ше получите много положителни отзиви.)

Имайте предвид: Просто правите това в продължение на седмица, само за да видите как ще изглеждате. Може да се почувствате неудобно в началото, ако сте свикнали да носите много грим. Но се придържайте към срока.

Можете дори да предизвикате приятелка – или няколко приятелки – да се присъединят към „предизвикателството без грим“. Излезте една вечер с тези приятели. Облечете се. Добавете малко забавни, цветни бижута. Овлажнете и подхранете лицето си. И се забавлявайте цяла вечер без грим.

Може просто да откриете, че се чувствате по-свободни и повече себе си без целия този грим.

Пробвайте нашата италианска козметика за лице. Ще я харесате!

Създайте своя собствена рутина „по-малко е по- добре“.

Завършихте седмицата си без грим? Страхотно! Готови сте да създадете своя собствена рутина за гримиране под мотото „по-малко е по-добре“.

Предлагаме ви за начало да продължавате с ежедневната хидратация. След това започнете да слагате части от вашата козметика една по една въз основа на това, което обичате да носите.

Например, няколко наши клиентки ни казаха, че обичат да използват нашите BB кремове. Тези жени обожават нашия хидратиращ крем и малко спирала, като своя собствена рутина „по-малко е по-добре.

За вас може да е малко по-различно. Може да обичате да използвате друг крем като този със змийска отрова с малко кремообразна основа и очна линия – и пак ще стане превъзходно.

Тъй като изграждате новата си рутина „по-малко е по-добре“, опитайте се да ви отнеме до 10 минути. Ако нанасяте грим по-дълго от 10 минути, ще означава, че трудно ще се придържате към новата рутина.

Споделете: Вече използвате ли подобен подход за гримиране? Ако е така, какво използвате и какво предлагате за други жени, които търсят да преминат към него?

Става въпрос за жени. Става въпрос за красота. Време е.
Присъединете се към нашия имейл бюлетин за нови видеоклипове, съвети за грижа за кожата, кодове за отстъпки и много други!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider