Какво представлява мултимаскинг?

И трябва ли да опитате?

Маска за всяка зона на лицето, е далеч повече от поредната прищявка в света на красотата, предизвикана и приета от милиони жени по света. Защото всъщност е доста полезно и практично!

Комбинираната кожа. Тя се характеризира с мазна Т-зона и суха кожа в останалата част на лицето. Това означава, че твърде мазните продукти могат да образуват пъпки и запушени пори върху челото, брадичката и носа, а сухите кремове да влошат останалата част от лицето.
Затова на помощ идва Мултимаск!

Избора на правилните маски за лице, може да бъде полезно удоволствие в рутината ви за грижа за кожата, но има повече от един вид. Ако имате тип кожа, която е едновременно мазна и суха, комбинирана и дехидратирана и други, можете да се възползвате от предимствата на различните видове маски.

Мултимаскинг Ползи за кожата
Едно от най-добрите предимства на мултимаскинга е, че ви позволява да се поглезите като в спа център у дома си, без да се притеснявате дали маската може да не е подходяща за определени зони на лицето ви.

Да кажем например, че имате много мазна кожа в Т-зоната, но суха, лющеща се кожа на бузите. Използването на абсорбираща мазнината маска може да е чудесно за носа, брадичката и челото, но не и за останалата част от лицето ви. Вярно е и обратното: Богата хидратираща маска за успокояване на бузите не работи за по-мазните участъци от кожата ви.

Черна, специално създадена да регулира мастната секреция и да абсорбира излишния себум.

Златна с хиалуронова киселина, за да хидратира в дълбочина. Подходяща за зоните в областта на челото, около очите, както и назолабиалните бръчки, появили се в зоната около устата или брадата, в областта на шията.

 

Платинена с екстракт от охлюви, за да регенерира и стимулира обновяването на клетките. Бори се с пигментацията. Подходяща за зоната на бузите.

Нашите Мултимаск Момичета

Мултимаск златна маска за лице
Мултимаск черна маска за лице
Мултимаск платинена маска за лице
Мултимаск златна маска за лице

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider