BB Кремове – кога и как да ги използвате

BB кремът е широко известен – но всъщност знаете ли за всички начини, по които може да се използва в грижата за вашата кожа и гримa? Ако някога сте се озовавали в ситуация да бързате много и ви се е искало да можехте да използвате само един продукт, тогава BB кремът би могъл да бъде нещото, което си заслужава да опитате. Ако обичате да пътувате, но винаги се затруднявате да изберете продуктите, които да вземете в куфара си (там има толкова малко място, в края на краищата), BB кремът може отново да се окаже най-добрият ви избор. По-надолу ще научите повече за това какво е BB кремът, как и кога най-добре да го прилагате.

КАКВО Е BB КРЕМ?

“BB” в BB кремовете обикновено означава “beauty balm” балсам за красота. По същество BB кремът е грим, който същевременно се грижи за кожата. Ползите могат да варират от корекция на цвета до осигуряване на влага и защита от вредните слъчеви лъчи. Носенето на BB крем е чудесен вариант за онези дни, когато нямате време да приложите грим в няколко стъпки, но все пак искате да изглеждате страхотно. По принцип това е идеалният избор за жени, които са активни и в движение.

Готови ли сте сами да опитате?

Мултимаск ви предлага ВВ крем 5 в 1, който изравнява тена, освежава, хидратира, усъвършенства и защитава от вредните слънчеви лъчи. Предлага се в три нюанса (светъл, среден и тъмен).

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ BB КРЕМ

Сега, когато вече знаете какво прави BB кремът, можете да го включите в рутината си за красота. Ще споделим с вас някои от удачните моменти, в които можете да го използвате.

1. Използвайте BB крем…когато пътувате. Една от най-досадните части на пътуването е да се опитвате да решите кои продукти за красота да вземете в куфара си. Тъй като BB кремовете имат множество предимства, можете да разчитате на тях и да спестите малко място в багажа си за пътуване.

2. Използвайте BB крем … когато бързате. Нямате време за основа, да коригирате и да приложите фон дьо тен и прочие? Няма проблем! Просто взимате BB крема, който е създаден, за да отговори на вашите специфични нужди, вместо да използвате няколко продукта.

3. Използвайте BB крем … когато искате да изглеждате като гримирана без да използвате грим. С правилния BB крем можете лесно да го постигнете без да се налага да използвате няколко продукта. Докато драматичният грим има своето време и място, то през деня може да го карате по-лежерно.

4. Използвайте BB крем … когато планирате да си правите селфита. Когато си правите селфита е сигурно, че ще искате тенът ви да изглежда колкото е възможно по-добър. Тъй като BB кремът може да ви помогне да коригирате и усъвършенствате външния вид на кожата си използвайте го, преди да включите камерата на телефона.

Наистина, BB кремът може да е страхотна част от ежедневните грижи за кожата, така че се захващайте и изпробвайте сами!

КЪМ МАГАЗИНА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

📞 БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider