ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ФИРМА

Еконт лого - доставка Мултимаск

 

Цени и условия за доставка при поръчка от ултимаск. Доставяме до всяка точка на България с куриер и наложен платеж (заплащате продукта в момента на получаването му).

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

  • Цената на доставката до офис на Еконт е 6.00 лв. 
  • До личен адрес е 7.00 лв.
  • За поръчки над 65.00 лв. – безплатна доставка. 

Клиентите могат да поръчват продукти от електронния магазин multimask.eu – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата. Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10:00 ч. до 17:00 ч. Ако имате допълнителни въпроси, може да се свържете с нас като използвате данните за контакт.

При правенето на поръчката може да посочите офис на Еконт, който е удобен за Вас или адрес, на който искате да получите пратката.

След направената поръчка ще получите обаждане от екипа на Мултимаск за проверяване валидността на поръчката и времето за получаване на доставката. Всяка заявка направена от Вас, ще Ви бъде доставена не по-късно от 2 работни дни от дата на потвърждаване на поръчката на посоченият от Вас адрес.

Заявки, направени след 16:00 часа се изпълняват на следващият работен ден. Поръчки, направени в петък след 16:00, събота, неделя или в неработен ден (официални празници) се обработват и изпълняват в първия работен ден.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден продукт, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните продукти, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена.

Ако сте собственик на аптека, дрогерия или козметичен салон и желаете да предлагате продуктите на Мултимаск, пишете ни на e-mail [email protected], тел. 0878 944 338