Всички продукти, които купувате чрез нашия уебсайт, трябва да се използват според указанията на опаковката на продукта. Тъй като всеки има различен тип кожа, както и организъм, които могат да реагират на алергените във всеки един момент, всеки продукт може да причини отрицателна реакция на кожата или да реагира по различен начин на различните типове кожа и при смесването с друг козметичен продукт, дори естествени такива.Резултатите може да са различни за всички.

Ние не носим отговорност, ако такава реакция се случи в резултат на това, че потребител използва нашите продукти. Ако някаква чувствителност върху кожата или други части на тялото към който и да е продукт, трябва незабавно да спрете да го използвате и да се консултирате с Вашия лекар. Не забравяйте, че никога не трябва да използвате нови продукти с нарушена или отворена опаковка и да преустановите употребата на който и да е продукт, който причинява някое от следните: зачервяване, лющене, сърбеж, парене, болезненост, мехури, сълзене на очите, дразнене или други подобни реакции.

Ние правим усилия да гарантираме, че етикетирането на всички продукти, доставени от производителя, точно изброява използваните съставки, разчитаме на описанията и гаранциите направени от производителя. Ако имате някаква чувствителност или алергия към изброените съставки, не трябва да консумирате или да използвате тези продукти. Първо трябва да тествате продуктите на малка площ, преди да използвате нов продукт за първи път. Ако развиете някакви симптоми или алергични реакции, незабавно преустановете употребата. Ние не носим отговорност, ако такава реакция се случи в резултат на това, че потребител използва нашите продукти.

Не трябва да разчитате единствено на информацията, съдържаща се в този уебсайт, тъй като не претендира, че е изчерпателна или специфична за вашите лични нужди или изисквания.

Този отказ от отговорност не цели да изключи каквито и да е гаранции, предвидени от закона, които не могат законно да бъдат изключени.