Вземи БЕЗПЛАТНИЯ ни наръчник и разкрий тайната на красотата!

Красивата визия всеки ден се крие в малките детайли. Разбери как да изглеждаш впечатляващо с няколко лесни стъпки! Вземи БЕЗПЛАТНИЯ ни наръчник и разкрий божествената си красота сега!

Запиши се по-долу в нашия бюлетин и ще го получиш веднага след потвърждението.

А ако искаш да получаваш още съвети за красива кожа, неустоим тен и бляскава коса, попълни мейла си по-долу. Вписвайки се в листата ни, освен практични съвети, ще научваш пръва за всички ексклузивни оферти, промо кодове, вълнуващи нови продукти и новини от Мултимаск!

Мултимаск – Вашият Безплатен наръчник

Проверете ващата SPAM папка, добавете [email protected] във вашите контакти!

* задължителни полетаМултимаск / Италианска козметика ще използва информацията, която предоставяте в този формуляр, за да бъде във връзка с вас и да предоставя актуализации и маркетинг. Моля, уведомете ни за всички начини, по които бихте искали да получавате информация от нас:

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долната част на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на [email protected]. Ние ще обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете страницата управление на лични данни. С кликването по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

Ние използваме MailChimp като нашата платформа за автоматизация на маркетинга. Като кликнете по-долу, за да изпратите този формуляр, вие потвърждавате, че предоставената от вас информация ще бъде прехвърлена в MailChimp за обработка в съответствие с техните правила и условия за поверителност.. Вижте повече за Mailchimp’s privacy practices тук.

Да, и ние не обичаме спама, затова обещаваме, че няма да затрупаме пощата ти с досадни писма!