ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Намерете отговори на някои от често задаваните въпроси

Не трябва да се регистрирате. Просто трябва да попълните нужните данни за завършване на поръчката. Процеса е много лесен и не изисква специални умения, просто следвайте указанията и отбележете и попълнете полетата.

Можете да направите поръчка директно в нашия онлайн магазин, като попълните формата за БЪРЗА ПОРЪЧКА или като се обадите по телефона 0878 944 338.
Даните, които са нужни за поръчка са: име и фамилия, точен адрес за доставка (личен или офис на Еконт), телефон за връзка и e-mail. Можете да направите поръчка и директно на телефон 0878 944 338

Вижте тук за всичко свързано с доставката.

След като сте изпратили Вашата поръчка, тя се приема автоматично. Именно за това промени по заявката не са желателни. Ако сметнете корекцията за необходима, то незабавно се свържете с нас най-късно до 2 часа след изпращането на заявката. Нашият екип се старае да потвърждава данните за всяка поръчка по телефона, но, ако все пак сте въвели грешни данни може да се свържете с нас и да ги коригирате в указания срок, в противен случай е възможно куриера да не успее да завърши доставката.

  • Плащането се извършва в брой при получаване на поръчката (наложен платеж)
  • Чрез системата на PayPal, с кредитна или дебитна карта

При наличие на допълнителни въпроси ектипът на Мултимаск е на ваше разположение на имейл адрес: [email protected] или на телефон 0878 944 338, можете да използвате иформата за контакт от тук КОНТАКТИ