Мултимаск крем със змийска отрова
Мултимаск крем със змийска отрова

Революция в козметиката

Pharma Complex

Спри стареенето днес!

Редуцира мимическите линии

Осигурява дълбока хидратация

Възстановява еластичността

АНТИ-ЕЙДЖИНГ

Ревоюция в козметиката
За първи път в България!

Този отровен еликсир е най-новото средство против бръчки в света на козметиката. Кремът дава резултат подобен на ботулин без игли. За разлика от ботулина той позволява движението и емоциите на лицето, намалява бръчките и парализира мускулите, които причиняват гънки.

ЦЕНА

39.00 лв.

  


EUFARMA

АКТИВНО РЕШЕНИЕ
НА ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАРЕЕНЕТО:

 

 Редуцира мимическите линии.

 Спира образуването на бръчки.

 Осигурява дълбока хидратация.

 Успокоява и регенерира кожата.

 SPF 10 за ежедневна защита.

 


КОМБИНИРАНА ГРИЖА

ЗА ВЪЗРАСТОВИ ПРОМЕНИ

Кремът на Eufarma подхранва, регенерира и предпазва кожата. В същотото време той действа като естествена бариера и неутрализира ефекта на UV лъчите и опасните токсини.

КАКАОВО МАСЛО
Какаовото масло е естествено, разтопимо масло, извлечено от какаовите зърна. Естественият му състав прави кожата еластична, хидратира я, изглажда бръчките и предотвратява появата на нови.

СЕРУМ ОТ ОТРОВА НА ЗМИЯ

Революция в козметиката
За първи път в България!


Той съдържа ценни биологични компоненти, които стимулират регенерацията на кожните клетки и производството на колаген, поддържане на цвета на кожата и ускоряват метаболитните процеси в клетките, както и активно се борят срещу пигментацията.

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ
Представлява високохранително и лесно усвоимо от организма вещество. Съдържа необходимите за нормално съществуване елементи. Съдържа белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини от групата В, всички аминокиселини, на които всъщност се дължи голямата му биологична активност.


9 ОТ 10

ЖЕНИ ИЗБИРАТ

Повече от 93% от жените, които са пробвали крема на Eufarma вече са постигнали резултати: кожата им е здрава, няма сухота и бръчките са намалели.

И най-важното – използването на крема е НАПЪЛНО СПРЯЛО появата на допълнителни признаци на стареене!

 

ЦЕНА

39.00 лв.

  

Поради високата концентрация на вещества против стареене, кремът с екстракт от змийска отрова на Eufarma е в състояние значително да се подобри състоянието на кожата само за 30 дни употреба.

Бръчките са намалени с до 98%

Кожата е по-хидратирана с до 93%

Подобрена еластичност с до 87%


НАЧИН НА УПОТРЕБА:

СТЪПКА 1

Почистете добре кожата.


СТЪПКА 2

Нанесете с плавни движения, докато попие.

 

СТЪПКА 3

Насладете се на приятното усещане за по свежа кожа.


РЕЗУЛТАТИ ОТ 30 ДНИ

ПРИЛОЖЕНИЕ НА КРЕМ EUFARMA:

Повече от 10 000 жени пробваха козметиката на Eufarma. Над 89%, се смаяха от резултатите и решиха да продължи редовната употреба на продуктите

Тина 54г.

Когато поръчах този крем, имах големи очаквания и те се оправдаха напъно. Още след първите 3 седмици на употреба забелязах, че качеството на кожата ми рязко се е подобрило. Това е страхотно чувство!

Катрин 39г.

Използвам този крем на Eufarma от един месец и съм доволна. Подобренията са видими за всички. Аз сериозно се бях замислила за инжекциите за красота, но сега осъзнавам, че с продуктите на Eufarma нямам нужда от тях.

Катя 52г.

Радвам се, че сред многото продукти против стареене има и такива, които са наистина ефективни. Препоръчвам го на всички жени, които като мен искат да имат по-гладка и мека кожа. Резултатът наистина си струва.

 


условия за ползване | лични данни | гаранция за качество | контакти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
close slider